onsdag den 23. maj 2012

Jeg har haft en små vacation fra at skrev min træningsblog, efter phd. forsvar, men nu er jeg tilbage...

Den seneste 2 uger har været genopretning efter mindre træning i april. Jeg har været meget træt efter forsvaret! Jeg har løbet omkring 50-60miles/uge, med 2 x træning tirs/torsdag på banen med 1900 M/L.

Torsdag 17/5/12
5000m test, Viby stadion i 16:57. Stadig meget træt og stærkt vind med regn, tid ikke så godt. Jeg er meget langsom nu!

Fredag 18/5/12
4.82 miles (7.75km) i 30.15 (3.54/km). Løb gennem Terp og tilbage op ad bakke gennem Mollerup skov.

Lørdag 19/5/12
Løb til parkrun og tilbage- 8.4miles (13.5km), tempo omkring 4.00/km.
parkrun 5km i 19.05. Rolig tur.

Søndag 20/5/12 - Halvmaraton-test
Formiddag - 13.1 miles (21.1km) i 1:13:25 (3.27/km)
Jeg følte meget frisk Søndag formiddag, så jeg besluttet til løb en tempo-test. Jeg tog min almindelig rute - gennem Lystrup, Hjørsthoj og Egå. Og wauw - super tid! Jeg tror, jeg har ingen fart men min lang-fitness er ok.
Aften - 5.52miles (8.88km), uden ur.

Mandag 21/5/12
M - 4.96miles (8km) i 3.52/km. Kort rute forbi Egå Engsø og langs Grenåvej.
A - 10.73miles (17.2km) i Lystrup. Jeg har lyst til at løb Lystrupløbet på Onsdag, så jeg gik derover til se ruten. Dejlig vejr - omkring 25C.

Tirsdag 22/5/12
Træning med 1900 M/L. Omkring 3km opvarming i Mindeparken og 2x2400m på bane (3.20/km) med Anders, Klaus og Sten. Træt efter min senste 2 dag og konkurrenceløb i morgen, så ikke super-hurtigt. 3km varme ned i Mindeparken. Meget meget varm dag, solen var skinner!